Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ройбуш - це етнічний африканський напій, який має насичений солодкуватий смак і тонкий деревно-горіховий ароматом. Для його виготовлення потрібні листя однойменного чагарнику, який зустрічається тільки на Мисі Доброї Надії. Ця рослина виростає до 1,5 м у висоту, має тонкі гілки і голчасте м’яке листя.
Для виготовлення червоного ройбуша необхідна ферментація та висушування на сонці. Готовий напій набуває цегляно-червоного кольору та насиченого смаку.
Цей чай є джерелом природного тетрацикліну, тому його вважають ефективним бактерицидним засобом. Напій корисно пити навіть маленьким дітям при коліках та безсонні.
Його вживання допомагає:
- позбутися від паразитів;
- знизити артеріальний тиск;
- поліпшити травлення і обмін речовин;
- підвищити рівень гемоглобіну;
- попередити розвиток захворювань серця і судин.