Кількість
|
Вартість
|
||
|
Наш чай Шу Пуер 1-го сорту є ферментованим типом чаю, виготовленим з крупнолистової чайної рослини в Юньнані, регіоні, відомому виробництвом чудового чаю Пуер.
Багаторічний пуер за своїми властивостями прирівнюється до справжнього цілющого напою. Так, він призводить до нормалізації обміну речовин, виводить токсини з організму людини, і навіть здатний знизити цукор у крові.
Колір цього чаю має дуже темний червонувато-коричневий колір. Аромат виразний із землистим відтінком, а смак злегка обсмажений, солодкуватий із шоколадними нотками.
Рекомендації у заварюванні Пуера «проливами»:
- розігрійте заварювальну ємність гарячою водою;
- покладіть на дно ємності 3-5 г чаю на 100-150 мл води.
- залийте водою температурою 98 °C.
Перше заварювання Шу Пуера триває 2-5 секунди і призначене для очищення чайного листа. Цю заварку не слід пити, її треба злити. Бажано промити чай двічі. Ополіскування чаю допомагає розкрити чайне листя, звільнити сировину від пилу, а також сприяє розкриттю аромата та смаку настою;
- друге заварювання має витримуватися орієнтовно 10 секунд і з кожним наступним заварюванням збільшуючи час настоювання приблизно на 30-50 секунд;
При заварці чаю "проливами", він витримує близько 10 заварювань, залежно від якості чайного листа. Від заварки до заварки смак настою і аромат змінюватимуться з кожним наступним разом.